Amarántlisztből készült palacsintám ragad, ragad! Ahhoz, hogy kidobjam, drága! Mire használhatnám fel a bekevert tésztát?
Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 14:20
1/4 anonim válasza:
Keverj még bele egy kis lisztet, hogy sűrűbb legyen, és szaggasd ki nokedlinek!
Vagy még több lisztet, hogy gyúrt tészta legyen, és nem nokedlinek, hanem kinyújtott, felszelt tésztát készítel belőle, vagy olajban sütve mint a lángost...
...szóval bele rakni még lehet, valóban kár lenne kidobni.
2/4 anonim válasza:
Vagy olajozott-lisztezett tepsibe öntöd, és mint a tejes pitét sütőben megsütöd.
3/4 anonim válasza:
Kapard fel és a darabokat aprítsd még tovább, olyan császármorzsa-jellegű desszertnek még jó lesz.
4/4 Gyula1.0 válasza:
Keverj bele köleslisztet, és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!