Tésztára szószt szeretnék rakni, de drága. Tudtok olcsón-olcsóbban?
Ilyesmi szószt szeretnék tésztára rakni, ám amiket látok azok 500-600 forintok. Nem feltétlen érdekelnek a márkát, egy noname vagy Spár márkás is jó lenne. Lehet kapni valahol olcsóbban normális ízűt?
Városilag Nyíregyháza az érdekes számomra, de bármilyen bolt név jó, ami elterjedtebb.
Tudom, hogy elvileg ezek húshoz vannak, de nekem jó csak natúrban tésztára, kollégista életmód.. :)
Köszönöm a válaszokat!
budget dobozos (mint a főzőtejszín, olyan papírdobozban van), van sima, van csípős és van bolognai
asszem 400 ft maximum, nagyon finom mind
A tescoban lehet kapni ilyenben olcsóbbakat, 200-300 forint körüli áron.
Mondjuk amire én gondolok az az édes-savanyú szósz, a bolognai és milánói, de láttam már coop-ban mézes-mustárosat is.
Csak ezt találtam,ha szereted az ilyet.Bár szerintem ettől jobb a knorros,legfeljebb két napig eszed:)
Ha nincs lehetőséged főzésre akkor ok ez a szósz.Amennyiben otthon főzöl akkor nagyon fincsi házi szószokat lehet készíteni és garantáltan mind a 10 ujjadat meg fogod nyalni utána.Leírok egy nagyon egyszerű receptet kedvcsinálónak:
Széles metélt magyarosan:
Forrásban lévő, sós olajos vízben kifőzzük a tésztát.
A szalonnát csíkokra vágjuk, megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt. Ezen az alapon megpirítjuk a felszeletelt vöröshagymát, és ízlés szerint hegyes erős paprikát is keverhetünk hozzá. Szeletekre vágott fokhagymával, őrölt borssal és fűszerpaprikával ízesítjük, majd hozzákeverjük a hámozott paradicsomot. Kevés vízzel felöntjük, és jól összeforgatjuk.
A mártáshoz hozzákeverjük a főtt széles metéltet, az egészet újrahevítjük, és reszelt füstölt sajttal megszórva tálaljuk.
Nincs nagyon lehetőségem főzésre, így a bolti szószok maradnak.
Az utóbbi, amit kaptam linket, azt már próbáltam, bár igaz másik fajtát, annyira nem jó, hogy 400 forintért megvegyem (újra).. de köszönööööm :)
És mindenki másnak is köszönöm! Gombásat nem tudtok véletlenül?
Azt már pont meguntam :D Volt már sajtos-tejfölös, ketchupos-sajtos, kakaós, lekváros.. próbálok mindig változatosan enni, és most a szószokra esett a választás.
De köszönöm válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!