Eiko89 kérdése:
Rakott húsokat, zöldségeket csinálnék sajttal a tetejükön. De valahogy sosem lesz az az igazi aranybarna, ropogós a sajt rajta! Tudnátok tippeket adni, mivel lehetne elérni? Esetleg pár nem túl drága, elérhető sajtmárkát is, ami jó lenne hozzá?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 20:13
1/5 anonim válasza:
Ha van légkeverés, az utolsó pár percben kapcsold be, ha nincs, nyisd ki picit a sütő ajtaját, hogy a gőz kijöjjön, legyen szárazabb a levegő, akkor is esélyesebb, hogy emgpirul a sajt.
2/5 anonim válasza:
Sajtmárka lemaradt, bár lehet, hogy nem is baj, én nem vagyok egy sajtszakértő, nem tudom, melyik ételhez milyen sajt talál jobban... Cba-ban vásárolok, a legolcsóbb trappista szokott kerülni mindenbe. Remélem, mások tudnak segíteni.
3/5 anonim válasza:
Mi solkszor veszünk Tolle sajtot, ez nem szokott megpirulni,de például most vettem a profiba König nevű trappista sajtot az szépen megpirul.
4/5 anonim válasza:
A Tolle, az a Tolnai trappista (mozaiknév ), de szerencsére hagyományos érlelésű, jó minőségű a Trappista sajtjuk.
a rakott étel kigőzölögtetése jó ötlet, de azért így is várni kell, míg megpirul ropogósra a sajt.
én azt tapasztaltam, ha nagylyukon reszelem a sajtot hamarabb sül és ropogósabb lesz, de lehet, hogy csak én gondolom így:)
5/5 baad válasza:
Ha van grill funkció a sütődön akkor azt kapcsold be pár percig, amíg megpirul a teteje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!