Borscs levesnél hogy lehet elérni, hogy ne veszítse el a piros színét?
Figyelt kérdés
Képeken mindig olyan gyönyörű piros színűen tálalják, az enyém is ilyen a főzés kezdetén, de mire befejeződik narancssárga lesz.2013. jan. 31. 19:14
1/4 anonim válasza:
Az eredeti receptben paradicsompürét piritanak az elején, attól van szine
2/4 mustafa33 válasza:
A borscs szine a céklától van.
3/4 anonim válasza:
Az orosz ismeröseim még az elején minden esetben tesznek bele paradicsompürét, mert a cékla fözéskor elveszti a szinét, és elég döglött sárgás-barnás piros lesz.
Szerintem ÖK jobban tudják, hogy hogyan szokták, és hogyan lesz szép a szine.
4/4 mustafa33 válasza:
A cékla főzéskor elveszti a színét? Na ezt sem tudtam. Lehet hogy nekem azért marad a cékla lila ☺.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!