Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Borscs levesnél hogy lehet...

Borscs levesnél hogy lehet elérni, hogy ne veszítse el a piros színét?

Figyelt kérdés
Képeken mindig olyan gyönyörű piros színűen tálalják, az enyém is ilyen a főzés kezdetén, de mire befejeződik narancssárga lesz.
2013. jan. 31. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Az eredeti receptben paradicsompürét piritanak az elején, attól van szine
2013. jan. 31. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 mustafa33 ***** válasza:
A borscs szine a céklától van.
2013. febr. 1. 23:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Az orosz ismeröseim még az elején minden esetben tesznek bele paradicsompürét, mert a cékla fözéskor elveszti a szinét, és elég döglött sárgás-barnás piros lesz.


Szerintem ÖK jobban tudják, hogy hogyan szokták, és hogyan lesz szép a szine.

2013. febr. 2. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 mustafa33 ***** válasza:
100%
A cékla főzéskor elveszti a színét? Na ezt sem tudtam. Lehet hogy nekem azért marad a cékla lila ☺.
2013. febr. 2. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!