Csuszatészta.
Zöldséggel természetesen egyáltalán nem lehet tésztát helyettesíteni, azt maximum rakott zöldségnek lehet nevezni.
Csuszatésztával majdnem tökéletes lasagne-t lehet készíteni, (még ha az 1. válaszolót irigylő lepontozók túl bénák is hozzá), akár durum , tojás nélküli tésztát is vehetsz, (mint amilyen a lasagne tészta, és akkor tényleg kizárólag az alakja a különbség) de akár tojásos tésztából is lekészíthető.
A rétegezés kicsit nehézkesebb, ha sokkal egyszerűbb megoldás is megfelel, akkor viszont a sima vagy a fodros nagy kocka tésztát javaslom.
Ezzel egyszerűen csak össze kell keverni a ragut, rétegezés helyett, és úgy egybesütni.
Nem lesznek látható rétegek, de ettől eltekintve, jó minőségű alapanyaggal, és gazdag olaszos fűszerezéssel még mindig kiváló végeredményt kaphatsz.
Legalább is nagyságrendekkel jobbat mint bármiféle rakott zöldséggel, ami szerkezetében állagában, összetételében, élvezeti értékében, biológiai értékében, alapvető jellegében , még csak nyomokban sem emlékeztet a lasange-ra.
(A dilettáns csürhének üzenem, pontozhatnak lefelé serényen engem is, egy ilyen kontár rosszindulatú társaságtól ez igazi elismerés!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!