Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért kell a fánktésztába...

Miért kell a fánktésztába rum? Mivel lehet helyettesíteni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szilva pálinkát is tehetsz bele.
2016. jan. 30. 02:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az olajat taszítja nem szívja fel , vodka - gin is jó bele .
2016. jan. 30. 02:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért, hogy legyen egy kis bor íze.
2016. jan. 30. 04:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Kihagyhatod belőle. A lángosba sem teszünk.
2016. jan. 30. 06:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Mi sosem tettünk bele ilyesmit.
2016. jan. 30. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé szívja fel az olajat. Kipróbáltam, tényleg működik.
2016. jan. 30. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Ugyan, lángosba sem teszünk, azonos tészta, csak a fánkban van cukor. Ez egy hagyomány.
2016. jan. 30. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, zsíroldó hatása van, a hájastésztába is szoktak tenni, nem feltétlenül rumot, a bor, vagy ecet is megteszi.

Lángosba soha nem kell semmi hasonló...

2016. jan. 31. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!