Miért kell a fánktésztába rum? Mivel lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 00:43
1/8 anonim válasza:
Szilva pálinkát is tehetsz bele.
2/8 anonim válasza:
Az olajat taszítja nem szívja fel , vodka - gin is jó bele .
3/8 anonim válasza:
Azért, hogy legyen egy kis bor íze.
4/8 anonim válasza:
Kihagyhatod belőle. A lángosba sem teszünk.
6/8 anonim válasza:
Kevésbé szívja fel az olajat. Kipróbáltam, tényleg működik.
7/8 anonim válasza:
Ugyan, lángosba sem teszünk, azonos tészta, csak a fánkban van cukor. Ez egy hagyomány.
8/8 anonim válasza:
Igen, zsíroldó hatása van, a hájastésztába is szoktak tenni, nem feltétlenül rumot, a bor, vagy ecet is megteszi.
Lángosba soha nem kell semmi hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!