Mit lehet csinálni hogy be bőrösödjön be a kakaó teteje?
Amit a bolti tejről írtál hatalmas botorság...
Forrald fel a tejet, mármint a házidat, majd fölözd le.
Utána keverj ki kevés tejjel cukrot-kakaót, majd mikróban forrósított tejjel öntsd fel, alaposan keverd el.Ha még a mikrózott tejen is keletkezik némi "bőr ", egyszerűen az ujjaddal kapd le róla, és máris jó lesz.
Lehetetlen nincs...
#3 ha annyira baromság akkor miért van az vizes utóízt érzek minden egyes kortyba?!
#5 én régen ittam "tőgy melegen" de miután egyszer a hideg házi tejtől hasmenésem volt azóta inkább felforralom!
Kerlek, ovakodj a mikrotol, nem erdemes tenni bele semmit, en par evig kuzkodtem a szuleimet, hogy ne hasznaljak semmire se tobbet, mert csak art a szervezetnek, bizonyitott teny.
A kerdesedre valaszoljak, ensem szeretem, hogy ha beborosodik a kakao teteje, de ezt meglehet elozni, hogy ha egy kanal van a csuproban, es ha nem is iszod egybol meg, akkor a kanallal idonkent kavargatsz egy parat, es tobb bajod mar nem is lesz. En kakaos kaven nottem fel, midnen masodik nap legalabb ittam, pedig nem szerettem a borosodest, majd elkezdtem kavargatni idokozonkent, es tobbet nem volt bajom.
"miután egyszer a hideg házi tejtől hasmenésem volt, azóta inkább felforralom!"
Én pedig, miután egyszer 14 évig köhögtem a tejtől, inkább meghagyom a bociknak, mert nekik a természetes táplálékuk, nem az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!