Hogyan kell jó rántotthúst csinálni?
Ha neked a panírral van problémád, akkor figyelj a zsemlemorzsára, mert nagyon sok, amit kapsz, nem jó, nem szárított és ledarált ksömle, hanem a nyers tésztát morzsolják szét és úgy sütik - ebböl lesz a beton/smirgliszerü bunda.
Ha biztos akarsz lenni, akkor vagy péknél veszed, vagy otthon darálod le a száraz zsömlét.
A legjobb, ha sütőben kisütöd a rántott húst, olajspricnivel. Ez egy alapvetően száraz étel, ezért az egyetlen valóban finom változata, aminek nyomába sem ér a magyar, az az, hogy az elkészült hússzeletre halmozod a kövi salit: paradicsomkocka, olívaolaj, friss bazsalikom, frissen őrölt bors, só, majd mozzarellát teszel a tetejére és meggrillezed.
Ez így egy étel, nem kell mellé még krumplit meg rizst meg kenyeret enni. Életre kelti az ételt, egy ízbomba.
ezt is kipróbálom csak nem teljesen értem. ehhez panír nem is kell?
olyasmi mint a gyrostál? csaj a hús egyben van?
Érdekes, más is írta, az egyszeri fedő alatt sütést, mégis én lettem nullára ítélve.
Talán ki kellene próbálni,én utána ítélkezni.
A kérdésre válaszoltam, és nem az ujjamból szoptam a választ, én is másoktól tanultam (szerencsére)és évtizedek óta sütöm így a puha paníros, omlós valódi rántotthúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!