Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudom a kocsonyát átlátsz...

Hogy tudom a kocsonyát átlátszová tenni?

Figyelt kérdés
Sajnos az történt hogy nem figyeltem eléggé és kétszer is felfött és látom hogy zavaros. Még kell föjjön legalább 2-3 orát,esetleg tudoke valamit közben csinálni amivel helyrehozhatom?A végén sokszor átszoktam szürni gézzel is de lehet hogy ez se fog most segiteni.
2016. dec. 16. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Amikor már készen van szűrd le a levét. 3 tojásfehérjét 3 dkg paradicsompürével keverj habosra adj hozzá egy merőkanál levet, majd a folyamatos kevergetés közben öntsd a kocsonyaléhez. Tedd vissza a tűzhelyre,és kevergetve csendesen forrald 15 percig. Hagyd leülepedni és a letisztult levet sűrű tüllön szűrd át.
2016. dec. 16. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az elözö javaslata jó, de böven elég a tojásfehérje, a paradicsom fölösleges hozzá.


Ha felfözted a tojáshabbal, akkor utána legalább 10 percig pihentesd, és csak utána szürd át gézen.

2016. dec. 16. 17:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy lehaboztam a kocsonyát is, mint ahogy a húslevest is le szoktam, miután felforrt. Mindig szép tiszta a kocsonyám. Csak azért szoktam a szétméréskor a leves-szűrőn keresztül rárakni a levet, hogy a szemes bors és hasonlók ne kerüljenek bele a tányérba.
2016. dec. 17. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!