Hogy tudom a kocsonyát átlátszová tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos az történt hogy nem figyeltem eléggé és kétszer is felfött és látom hogy zavaros. Még kell föjjön legalább 2-3 orát,esetleg tudoke valamit közben csinálni amivel helyrehozhatom?A végén sokszor átszoktam szürni gézzel is de lehet hogy ez se fog most segiteni.2016. dec. 16. 17:05
1/3 anonim válasza:
Amikor már készen van szűrd le a levét. 3 tojásfehérjét 3 dkg paradicsompürével keverj habosra adj hozzá egy merőkanál levet, majd a folyamatos kevergetés közben öntsd a kocsonyaléhez. Tedd vissza a tűzhelyre,és kevergetve csendesen forrald 15 percig. Hagyd leülepedni és a letisztult levet sűrű tüllön szűrd át.
2/3 anonim válasza:
Az elözö javaslata jó, de böven elég a tojásfehérje, a paradicsom fölösleges hozzá.
Ha felfözted a tojáshabbal, akkor utána legalább 10 percig pihentesd, és csak utána szürd át gézen.
3/3 anonim válasza:
Ugyanúgy lehaboztam a kocsonyát is, mint ahogy a húslevest is le szoktam, miután felforrt. Mindig szép tiszta a kocsonyám. Csak azért szoktam a szétméréskor a leves-szűrőn keresztül rárakni a levet, hogy a szemes bors és hasonlók ne kerüljenek bele a tányérba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!