Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kocsonyát szeretnék csinálni....

Kocsonyát szeretnék csinálni. Ha megfőtt benn minden, adagolásnál kell bele bört is rakni h megdernedjen?

Figyelt kérdés
Senki nem szereti a bőröket bennr,arra gondoltam h csal a csülköt fogom bele tenni. De szomszédom azt mondta h kell a bőr is a kistálbs,mert nem dermed meg.
2013. jan. 2. 11:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Baromság.

Az üres kocsonya is tökéletes megdermed, ha már bele lett főzve minden, ami kell.

2013. jan. 2. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kell bele rakni. Nálunk is van, aki nem szereti, sőt van aki csak a levét eszi meg, úgyhogy tapasztalatból tudom, hogy a leve önmagában is megdermed :)
2013. jan. 2. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
dermedés titka hogy jo sokáig fözd,es legyen benne minden,börke fül farok,stb.én neha csak egy fél fejet szoktam fözni kb 4-5 orán keresztül lassan es megdermed!ha nem vagy benne biztos,vegyel ki egy kis levet egy csészebe,tedd ki az ablakba,hagy hüljön.nekem eddig mindig megdermedt.ha az jo akkor mar a többi is jo lesz
2013. jan. 2. 11:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
3 as vagyok,meg mikor föl,tedd felé a tenyered es ha ragacsos lesz a göztöl,akkor is biztos jo
2013. jan. 2. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha a bőrt is belefőzted, akkor segít a dermedésben.

Ha viszont senki nem szereti megenni, amikor adagolod ki a tányérokba a belefőzött húsokat, a bőrt nem feltétlenül kell belerakni, megdermed az attól, hogy főzés során belekerült a levébe a bőrben levő kocsonyásító rész.

2013. jan. 2. 11:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó,köszi!
2013. jan. 2. 12:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A lébe főzd bele a bőrt kell, hogy jól megdermedjen aztán mikor kiadagolod kis tányérokba akkor már oda nem kell bele tenni ha nem szeretitek.


Én szerintem a bőr a legfinomabb benne! Én nagyon szeretem! :) :D

2013. jan. 2. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 doboszoli ***** válasza:
Utolsóval(is) egyetértek. Holnap főzöm!
2013. jan. 2. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom a kocsonyát, hogy 2 liter vízben feloldok két Maggi tyúkhúsleveskockát és ebben puhára megfőzök fél kiló bélszínt. A végén pedig egy fél csomag étkezési zselatint teszek hozzá és mindig megdermed.
2013. jan. 2. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
de lehet beletenni apró rákot vagy parizert is.
2013. jan. 2. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!