Kocsonyát lehet fagyasztva tárolni?
Először karácsonyfát olvastam. Azt vicces lett volna fagyasztva tárolni! :-))
Amúgy a kocsonya már alapból egy fagyott dolog, emellett borzasztó gyorsan romlik. Tuti nem lehet 1-2 hónapig még rohasztani, szerintem nem megy.
Nem, a kocsonyát nem lehet fagyasztani.ha kiengednéd, csak lé lenne belőle.
kocsonyahúst igen, és majd valamikor megfőzni.
Nem, nem lehet a kocsonyát fagyasztani, még 1-2 percre sem.
Ha dermesztés közben megfagyna, már el is rontottad, csak húsleves lesz belőle.
Bocsi nem én voltam, csak most léptem be.
Másik: nem megdermeszteni akarom. Tökéletest készített a nejem, meg van dermedve. Csak hát 5 liter kb. Gondoltam, nem kellene minden nap ezt enni ha felét el tudnám tenni és ezért a fagyóra gondoltam.
Az a gond a kocsonyával, hogy ami kész-ételt a fagyasztóból kiszedünk, alapszabály, hogy alaposan átforraljuk, vagy ha sült, akkor ismételten hirtelen átsütjük.
No ez a kocsonya esetében nem fog működni, tehát felesleges próbálkozni, mert amikor kienged, és átforralod, akkor mi lesz belőle?
Ha úgy gondolod, hogy nem fogjátok tudni megenni, akkor most adjatok 1-2 adagot rokonoknak, esetleg szomszédoknak. Remélve, bízva abban, hogy majd esetleg húsvétkor ti is kaptok tőlük cserébe. Ez mifelénk legalábbis így szokás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!