Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kocsonyát lehet fagyasztva...

Kocsonyát lehet fagyasztva tárolni?

Figyelt kérdés
Mélyhűtőben, műanyag, fedeles tárolóban. Csak 1-2 hónapra gondoltam. Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 18. 18:00
1 2
 11/16 mustafa33 ***** válasza:
87%
Így igen, de ennyi erővel frisset is főzhetsz ☺.
2013. dec. 22. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Az újraforralt kocsonya egy zagyvalék lesz, soha nem lehet olyan tisztára deríteni, mint frissen főzve.Az ember a szemével is eszik, nem mindegy, hogy néz ki, amit feltálalunk.
2013. dec. 23. 08:16
 13/16 llaci56 válasza:
100%

Igen, lehet fagyasztani és fagyasztva zárolni a kocsonyát. A 10-es hozzászóló az egyetlen, aki ezt TUDTA, de nem értem a többieket, hogy minek találgatnak... Aki nem tudja, miért ad tanácsot?

Ha egyszerre nagyobb adagot főzök, (mert ugye kocsonyából nem könnyű kis adagot készíteni,) lefagyazsztom egy részét. Amikor előveszem, felmelegítem és utána tálakba rakom, mint az elődjét. Nem lesz "kotyvalék", sem zavaros, ha eredetileg jól főztem és most sem forralom túl. Csak finoman gyönygyözve...

2019. dec. 22. 20:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a valóban nagyon hasznos válaszokat. Egy hét múlva úgyis aktuális lesz újra. Az újrafőzés nem túl jó ötlet, nejem több órán keresztül főzi. Egy forralás sokkal rövidebb idő.
2019. dec. 23. 19:39
 15/16 anonim válasza:
100%

A kocsonyát lehet fagyasztani, mint ahogy azt a 10-es és 13-as válaszokban olvashatjátok.

Én most a fagyasztás és a kiolvasztás tuti receptjét ajánlom Nektek.

Itt olvashatjátok:

[link]

2020. márc. 10. 09:16
 16/16 anonim válasza:

#15/15 2020. márc. 10. 09:16

Ez a kiolvasztási mód biztosan normálisabbá teszi a kidobásra szánt pár kocsonyámat! Amit csak simán hagytam kiolvadni az valami vizenyős ....s lett

😎

2024. febr. 28. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!