Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kész kocsonyát fogyasztásig,...

Frencsy kérdése:

A kész kocsonyát fogyasztásig, hány fokon kell tartani?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
0 és 6 fok között
2014. febr. 2. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Kertes házban a nyitott ablakkal rendelkező spájzban, kamrában.

Társasházban rakd a hűtőbe! (de ne a fagyasztóba!)

2014. febr. 2. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy a lényeg nehogy megfagyjon mielőtt megalszik.
2014. febr. 2. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
10-12fok van a helységben ahol tartjuk!
2014. febr. 3. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a nyitott ablaknál a spájzban megfagyott a befőtt. csukott ablaknál is 8-9 fok van benn, így a kocsonyát simán eltárolom ott 4-5 napig.

persze, ha van hely a hűtőben ott a legbiztonságosabb.

míg nem volt spájzom, én is ott tartottam, úgy, hogy a lefólázott tányérokra tettem kemény hajtogatós mesekönyvlapokat, majd ezere mehetett a következő sor kocsonya.

így általában 8 tányérral be tudtam tenni a hűtőbe.

2014. febr. 3. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
10-12 fokban is vígan eláll 4-5 napig. de tovább ne, mert visszahígul, lötyögős és büdös lesz.
2014. febr. 3. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!