Fondanttal bevont kész tortát, ha berakom hűtőbe 1éjszakára lesz/lehet baja a fondantnak?
Péntekre kell a torta, de pénteken már nem lenne időm arra, hogy akkor nyújtogassam a fondant-ot, meg pakolgassam rá a virágokat, így csütörtökön kell du-este megcsinálnom. A problémám az, hogy sok fórumon olvastam, hogy el kezd "izzadni" a fondant, és hogy levet enged(??!!) a hűtőben...(ezt mondjuk nem igazán értem... tuti valami technológiai hiba lehet a ludas)
De a kérdésem:
1. Lehet-e valami baja a fondant-nak?
2. Hogy tároljam a hűtőben, hogy ne legyen rajta páralecsapódás? (olvastam már, hogy nem szabad "becsomagolni", hagyni kell hogy szellőzhessen, Szóval, folpack? alufólia, vagy zsírpapírral, vagy be se fedjem a tortát, csak toljam be a hűtőbe, azt csókolom?
3. A hűtő hűtésfokát kell-e állítani alacsonyabbra?
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!