Ír valaki jó receptet sertés rekeszizomból?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 15:43
11/30 anonim válasza:
No, ha a kérdező is "konyha nyelven" teszi fel a kérdést akkor már lenne vagy 20 receptje
12/30 anonim válasza:
Ta egy ostoba liba vagy,aki nem képes felfogni,hogy egyetlen hentes,szakács vagy háziasszony sem használja a sertés részeinek megnevezéseként a rekeszizom kifejezést. Én is régen jártam biológiaórára, de tudom,hogy a hús izmokból áll. De nem rekeszizomból van pl. a comb vagy a karaj.
És még szemtelen is vagy ! Tanuld meg először a szakmában elfogadott hivatalos elnevezéseket,azután kérj receptet a tapasztaltabbaktól.
Egy 75 éves,60 éve főző háziasszony.
13/30 anonim válasza:
szeritnem nem, mert nem hinnéém h ebbúl a részből csinálnak bármit is, leglaább si nem széleskörben
14/30 A kérdező kommentje:
ezért kérdeztem, mert nem elterjedt, így én sem ismerek jó receptet...
dobjam ki?
amúgy a hús=izom
2010. ápr. 28. 18:27
15/30 A kérdező kommentje:
ha segít valakinek:sertés diaphragma
2010. ápr. 28. 18:29
16/30 anonim válasza:
17/30 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy hívják másképp, a mellüreget és hasüreget választja el...
2010. ápr. 28. 19:15
18/30 A kérdező kommentje:
mindegy, van szakácsismerős, majd rákérdezek...
2010. ápr. 28. 19:15
19/30 anonim válasza:
fényképet akarunk, kiváncsiság
20/30 anonim válasza:
Itt egy kép, de német oldalról:
Német területen létezik hozzá recept, ha érdekel valakit, akkor megkeresem és leforditom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!