Holnap ebédre házinyulat szeretnék grillezni. Ilyen formában még nem ettem. Rossz nem lehet. Ma még be szeretném pácolni. irnátok páclé receptet? evett már valaki ilyet?
Bocs De most láttam a kérdésed: Gyakran csinálunk házinyúlat. Ezért irom,hogy 1nap alatt nem puhul,meg a hús.
Nem csak páclébe teszük a húst,hanem a húst kenjük,be: Mivel nagyon száraz a húsa ezért tüzdeld meg szallonával,és fokhagymával.
A nyúlat.1 mustárral kend be,erre,kenj,pirosaranyat.Majd olajba tedd bele. Az oljba tegyél babér levelelet,fokhagymát,rozmaringot,vöröshagymát felkarikázva, 1dl,fehér bórt. 3napig kell állnia. Ha tepsibe sütöd akkor folia alatt 150C-on 1,5 óra majd ha átsült akkor magas hő fokon rápiritani.
Sózni nem kell,mert ami a pirosaranyon van az elég .
köszönöm,ki fogom így is próbálni.
az internetröl töltöttem le pácléreceptet.abban állt egy napig,de nekem nem jött be.ecet ízű,kissé savanykás lett.
eddig ami finom volt azt soha nem pácoltam.
fogtam a nyulat beszurkáltam,foghagymagirizdet,füstöltszalonnát és vegetát raktam a lyukakaba.
kívül is beszórtam vegetával.alá a tepsibe pici olajat,vizet ,összeszelve répát,petrezselymet,vöröshagymát,2 babérlevél,pár szem szemesbors,és fóli alatt puhítottam.
végén tejföllel lekentem,és pirosra sütöttem.a husi mellé a vele sült fözelékfélét tálaltam összetörve.nagyon ízletes,de akkor meg minek pácolni?
honnan van a nyúlban méreg?
és honnan tudja az a méreg ,hogy most éppen grilleznek,és elő kell jönni?
vagy a pörköltnél talán kifől belőle?
vagy csak az ideges nyúl mérges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!