Ír valaki jó receptet sertés rekeszizomból?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 15:43
1/30 anonim válasza:
Milyen rész a sertésnek a rekeszizom? Ezt nem szokták használni a sertés részeire!Írd le pontosan,hogy milyen húsod van !
3/30 anonim válasza:
aza része, ami neked, a mellkast és a hasüreget elválasztó, vízszintes izom"
4/30 anonim válasza:
Izomból kaját csinálni? 52 évesen még nem is hallottam ilyenről. Lehet, hogy most fogok valami újat tanulni?
5/30 anonim válasza:
Még mindig nem tudom,hogy miről beszélsz? Megpróbálom kitalálni. A bordákat oldalasnak nevezik. A gerinc melleti hús a karaj, illetve a végén van a tarja. A karaj soványhús,a tarja zsírosabb. A hashús csak darálni jó,és lejjebb már comb vagy a lapocka van.
Így talán már megtudod mondani,hogy milyen húst akarsz elkészíteni.
6/30 anonim válasza:
A rekeszizom, az a fal, ami elválasztaja.....
52 évesen meg elég szomorú, hogy nem hallottál izomfőzésről, mert hogy csak egyet említseka setrtés combja is izom.........
7/30 anonim válasza:
16:33 akkor elég rég volt a biológiaóra, szerinted a hús mi ha nem izom ...
8/30 anonim válasza:
Hát tényleg elég régen voltam biológia órán, de még soha nem hallottam, hogy a sertéscombot valaki izomnak nevezte volna. Ezek szerint csak én vagyok ilyen tudatlan. Függetlenül ettől az ismerőseim szerint nagyon jól főzök, de ezek szerint biológiából megbuknék.
9/30 anonim válasza:
Mondj egy hentes ahol úgy kell kérni a húst hogy x izomból vagy y izomból kérek 1,5 kilót :D
10/30 anonim válasza:
kérni nem úgy kell, de attól még izom XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!