Kezdő háziasszony vagyok, ma sütöttem először fasirtot. Kis lángon, bő olajban sütöttem őket, kívülről szép barna is lett, de belülről semmi változást nem láttam. Ízre nem volt nyers, de a színének nem kellett volna megváltoznia?
Figyelt kérdés
Már csak azért is remélem, hogy rendesen átsült, mert 23 hetes kismama vagyok.2008. okt. 4. 22:03
1/8 anonim válasza:
Szia! A fasírt belsejében annyi a látható változás, hogy nem rózsaszínű a hús, hanem szürkés rózsaszín. Persze attól is függ, mennyi pirospaprikát tettél bele. De nyugi. Ha legalább 10 percig sült, tuti nem nyers, mert a darálthús pikk-pakk átsül.
2/8 anonim válasza:
Hááát, én nem kockáztatnék a helyedben....konyhán dolgozom, és igenis,annak a fasirt belesejének meg kellett volna változnia. Ha nyers, fénylő maradt szerinted,akkor inkább vágd félbe, és a félbevágott felével süsd egy kicsit olajban,míg be nem szürkül,és elveszti a fényét. Mert ha nem volnál terhes,azt mondom,max. gyakrabban mész wc-re... De terhes vagy,ne kockáztass!
3/8 anonim válasza:
Ha lassú tűzön sütötted, akkor szerintem biztosan átsült. A színe persze nem olyan, mint kívül, hanem mint előttem is írták, olyan szürkés.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is süsd még egyszer át, és ha lehet akkor fritőzben csináld az ilyen sülteket és utána itasd le a felesleges olajat róla papírtörlőn.
5/8 anonim válasza:
a masik megoldás, hogy formába rakod a fasirtot (amiben szepen at tud sulni es jo az alakja, ilyen ilyen hosszukas sutiformat hasznaltam), és elomelegitett sutoben megsutod.
picit más lesz, de nem olajban sutod, ezert egeszsegesebb lesz, kulonlegesen nez ki, mindenki akkorat vag amekkorat akar, szepen lehet tálalni, és tuti megsul.
szinten zenesz (kismama)
6/8 anonim válasza:
Én férfi vagyok,de úgy tudom,hogy a fasírtot kimondottan forró olajban kell kisütni,másképp nem is lehet.Vagy tévedek?
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :)
2008. okt. 5. 11:43
8/8 anonim válasza:
Fasirtot ha sütni akarod és hogy szépen egyenletessen süljön, akkor kend ki a tepsit zsirral, és a gombocokat sorban rakd bele és süssd kb.35-4o percig a lernibe.
Ha a stefánia /egybesült fasirt/ meg tud sülni akkor ez is szépen olajnélkül. Spolosz is és nem zsiros................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!