Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A kókuszzsír érezhető az...

A kókuszzsír érezhető az ételek ízén?

Figyelt kérdés
Ha például húst sütök kókuszzsion akkor érződni fog rajta a kókusz íz?

2016. szept. 29. 00:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Én is azt használom egy ideje, a családnak nem tűnt fel.:-)
2016. szept. 29. 00:32
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Se íze, se illata nincs, és egészséges is;)
2016. szept. 29. 01:40
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Kókusz íze nincs, sokan teljesen íztelennek mondják. Én kiérzek valami mellékízt, amit nem szeretek, így nem is szívesen használom.
2016. szept. 29. 04:45
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Nincs semmilyen mellékíze. Mi sokat használjuk.
2016. szept. 29. 07:32
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
A kókuszzsír íztelen, sőt..sütés-főzéskor hiányzik is a napraforgóolaj íze az ételből(nekem)
2016. szept. 29. 08:12
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem disznózsírral főzöl? Az a legegészségesebb, olcsóbb is, igaz nem divatos.
2016. szept. 29. 10:07
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Nemrég az OÉTI igazgatója a rádióban elmondta- egy műsor volt a zsírokról, olajokról-, hogy a legrosszabb választás a divatba jött kókuszzsír.Rosszabb, mint a disznózsír, vagy bármelyik étkezési olaj, a zsírsav minőségét tekintve.

Én senkit nem akarok lebeszélni róla,én csak egy médiában elhangzott szakemberi véleményt hoztam szóba.

Mindenki azzal főz, amire esküszik és ízlik neki, nincs ezzel semmi gond.

2016. szept. 29. 10:54
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

"Rosszabb, mint a disznózsír, vagy bármelyik étkezési olaj, a zsírsav minőségét tekintve. "

Butasag.

2016. szept. 29. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

A legegészségesebb az állati zsiradék, majd a napraforgó- és hasonló olaj, a végén pedig a kókuszzsír kullog.

Nem azért ajánlgatják, mert olyan k. egészséges, hanem azért, mert ezt lehet a legkönnyebben megemészteni, míg az állati zsiradékot a legnehezebben.

ON: Nem lehet érezni, epediéta miatt használtam egy darabig.

2016. szept. 29. 20:16
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Szinte semmilyen íze nincs (egy kicsi van, én szeretem), kókusz semmiképp, az a szűz kókuszzsír.

A vitába nem akarok beszállni, én jobb zsiradékot nem tudok, én ezt használom kilószámra, amit eddig olvastam róla, az mind jó, pár gyk-s kókuszzsírellenest kivéve. De ugye mindenki egyen, amit jónak lát. Nekem nincs is más opcióm. A jó minőségű állati zsír is bizonyára OK, de olyat nem eszem és nem is tudnék ilyenhez hozzájutni.

2016. szept. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!