A kókuszzsír érezhető az ételek ízén?
Nemrég az OÉTI igazgatója a rádióban elmondta- egy műsor volt a zsírokról, olajokról-, hogy a legrosszabb választás a divatba jött kókuszzsír.Rosszabb, mint a disznózsír, vagy bármelyik étkezési olaj, a zsírsav minőségét tekintve.
Én senkit nem akarok lebeszélni róla,én csak egy médiában elhangzott szakemberi véleményt hoztam szóba.
Mindenki azzal főz, amire esküszik és ízlik neki, nincs ezzel semmi gond.
"Rosszabb, mint a disznózsír, vagy bármelyik étkezési olaj, a zsírsav minőségét tekintve. "
Butasag.
A legegészségesebb az állati zsiradék, majd a napraforgó- és hasonló olaj, a végén pedig a kókuszzsír kullog.
Nem azért ajánlgatják, mert olyan k. egészséges, hanem azért, mert ezt lehet a legkönnyebben megemészteni, míg az állati zsiradékot a legnehezebben.
ON: Nem lehet érezni, epediéta miatt használtam egy darabig.
Szinte semmilyen íze nincs (egy kicsi van, én szeretem), kókusz semmiképp, az a szűz kókuszzsír.
A vitába nem akarok beszállni, én jobb zsiradékot nem tudok, én ezt használom kilószámra, amit eddig olvastam róla, az mind jó, pár gyk-s kókuszzsírellenest kivéve. De ugye mindenki egyen, amit jónak lát. Nekem nincs is más opcióm. A jó minőségű állati zsír is bizonyára OK, de olyat nem eszem és nem is tudnék ilyenhez hozzájutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!