A kókuszzsírt hol tároljam?
Figyelt kérdés
Eddig a konyhaszekrényben volt, de nemrég észrevettem, hogy teljesen folyékony állagú lett. betettem a hűtőbe, de most meg olyan kemény, hogy késsel is alig bírok kitörni belőle egy darabot. Hol tároljam? vagy az nem baj, ha folyékony állagú?2016. jún. 10. 10:13
1/6 anonim válasza:
Mindegy. Ugyanis 24 fok felett mindenkèpp folyòs lesz, alatta pedig dermedt.
2/6 anonim válasza:
Én hűtőben tartom, szerintem könnyebb vele dolgozni úgy. De semmi baja nem lesz akkor se ha kinn hagyod a melegben és folyik.
4/6 Noblesse Oblige válasza:
A kókuszzsír márcsak ilyen. De ha folyós akkor sincs baja, csak az a speciális tulajdonsága, hogy 24 alatt dermedt, felette pedig folyós.
5/6 anonim válasza:
Ahol kényelmesebb, de ha nincs hüvös helyed, akkor nem tudod puhán tartani, ez van. Nekem most jó puha, nagy kánikulában olvadós, télen pedig roppant kemény volt, folyton mikrózhattam, ha használni kívántam. Pedig a konyhám nem hűtőhideg télen sem... Ez ilyen, pont szobahőmérsékleten változik sokat a keménysége.
Baja nem lesz, ha folyós. Nem romlékony. Max. nehezebben kezelhető, attól függ. Nekem hol puhán, hol folyósan kell.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor kiveszem a hűtőből, nekem úgyis mindig folyékonyan kell. Nem jó így, hogy faragni kell a késsel, úgy meg van dermedve.
2016. jún. 10. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!