Kezdő főzőknek tippek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 21:00
2/5 anonim válasza:
Én is még kezdő vagyok, szerintem érdemes különböző tésztaételekkel kezdeni, tésztát főzni egyszerű, és a szószokat is úgy variálhatod, ahogy akarod. Tésztafőzésnél akkor kapcsold le a platnit/zárd el a gázt, ha még picit kemény, hagyd egy-két percig majd szűrd le. Rizst mindig kétszer annyi vízben főzz, mint amennyi a rizs. (1 bögre rizs, 2 bögre víz) Ne felejtsd el főzés közben megsózni, és szerintem érdemes előtte kicsit megpirított hagymával főzni és petrezselymet hozzáadni, attól gusztusosabb lesz.
3/5 anonim válasza:
Kezdőknek a legjobb egy Horváth Ilona szakácskönyv.
Minden fontos alaprecept benne van, érthetően , egyszerű magyaros ízekkel.
4/5 anonim válasza:
Én is Horváth Ilona könyvét ajánlom. Nem csak receptek vannak benne, hanem minden alapvető dolog, ami a főzéssel kapcsolatos. Egy teljesen kezdő is tud belőle főzni.
5/5 anonim válasza:
Horváth Ilonából a "nagy könyvet" kell keresni, mert vannak már kis füzetecskék is, külön-külön torták, levesek, stb. stb.
Mindjárt megkeresem a linket, ha elrakod/elrakjátok a "kedvencek" közé, szabad időben, vagy kutakodás céljából a gépen is lehet lapozgatni:
Bal oldalt a tartalomjegyzék, csak rákatt... és ott a tudás. Én is ebből tanultam! Ha megveszed, soha-soha ne add kölcsön senkinek!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!