Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pisztráng panírozása, tippek,...

Ügyet Lenke kérdése:

Pisztráng panírozása, tippek, vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék pisztrángot sütni, jól boldogulok a konyhában, nem tehnikai tanács vagy recept kell, hanem azt szeretném tudni tapasztaltabbaktól, hogy ha a zsemlemorzsába teszek kis darált mandulát (és/vagy száraz reszelt sajtot pl. parmezán) az túl sok lenne, túl intenzív, elnyomja a pisztráng ízét, nem fog érvényesülni szerintetek? Egyéf fűszer az só és bors kívül belül, citromszelet a hal belsejébe, esetleg kis vaj is a belsejébe, kívül a panír...

2015. okt. 7. 12:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mandula is parmezán is illik hozzá, bár én nem rántanám a pisztrángot
2015. okt. 7. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Ha mindenképp rántani akarod, a sajtot a tojásba keverném bele.

A mandulát vagy hasonlót azért kihagynám, ha sülés közben megpörkölődik, az egésznek lesz egy kicsit karamellás íze, meglehet hogy félre-viszi az egész össz-ízhatást.

2015. okt. 8. 08:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt javaslom a mandulát külön pirítsd meg egy kis vajon, aztán a sült halra kanalazd rá.
2015. dec. 7. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!