Szuflét szeretnék készíteni, ám jelenleg nincs konyhai hőmérőm. A csokoládét gőz fölött kell megolvasztani és ezt kb.45 celsius fokig kéne. Tippek, praktikák?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 15:34
1/1 anonim válasza:
Akkor jó, amikor megolvad. Mi itthon úgy csináljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!