Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Készítettem a leírt recept...

Készítettem a leírt recept szerint tejmentes csokoládét az volt írva a receptbe, h alufóliára öntsem ki és hűtőbe tegyem. Ízre nem rossz, de mitől nyúlós és rá tagadt az alufóliára?

Figyelt kérdés
Mit csináltam rosszul?

2012. máj. 3. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
ha esetleg linkelnéd a receptet... mert így látatlanból talán még a Jóisten sem tudná megmondani, hogy hol lehet a bibi
2012. máj. 3. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tippelhetek, attól lehet nyúlós, ha a cukorszirupot nem főzöd elég ideig. Nem elég megolvasztani a vízzel a cukrot, addig kell főzni, míg jó sűrű nem lesz, akkor nem lesz nyúlós a csoki (én ugyan rendes csokit csináltam, de a kapkodással én is beleestem ebbe a hibába).
2012. máj. 4. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, 4 ek vizet ír, 4 ek cukorral, 4 dkg liga margarin. Írja, legyen sűrű a szirup akkor margarin vegyem le a tűzröl és keverjem bele a 10 dkg kókusz tejport, 2 ek. Kakaoval.


Mi az a sűrű, mennyi ideig tart? És úgy ráragadt a fóliárá, h alig bírom megenni.

2012. máj. 4. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Az alufóliát vékonyan bekented olajjal?

Mert akkor nem ragad bele.

2012. máj. 5. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem. És mitől nyúlik?
2012. máj. 6. 21:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!