Készítettem a leírt recept szerint tejmentes csokoládét az volt írva a receptbe, h alufóliára öntsem ki és hűtőbe tegyem. Ízre nem rossz, de mitől nyúlós és rá tagadt az alufóliára?
Figyelt kérdés
Mit csináltam rosszul?2012. máj. 3. 20:18
1/5 anonim válasza:
ha esetleg linkelnéd a receptet... mert így látatlanból talán még a Jóisten sem tudná megmondani, hogy hol lehet a bibi
2/5 anonim válasza:
Ha tippelhetek, attól lehet nyúlós, ha a cukorszirupot nem főzöd elég ideig. Nem elég megolvasztani a vízzel a cukrot, addig kell főzni, míg jó sűrű nem lesz, akkor nem lesz nyúlós a csoki (én ugyan rendes csokit csináltam, de a kapkodással én is beleestem ebbe a hibába).
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, 4 ek vizet ír, 4 ek cukorral, 4 dkg liga margarin. Írja, legyen sűrű a szirup akkor margarin vegyem le a tűzröl és keverjem bele a 10 dkg kókusz tejport, 2 ek. Kakaoval.
Mi az a sűrű, mennyi ideig tart? És úgy ráragadt a fóliárá, h alig bírom megenni.
2012. máj. 4. 20:57
4/5 anonim válasza:
Az alufóliát vékonyan bekented olajjal?
Mert akkor nem ragad bele.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem. És mitől nyúlik?
2012. máj. 6. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!