Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudom a birsalmát összeda...

Hogy tudom a birsalmát összedarabolni, vagy darálni? Tippek?

Figyelt kérdés

Már nem érzem a kezem -késsel kezdtem- és van úgy 50-60 kg.

Qrva kemény!


2013. jan. 23. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
NEm tudom, mit akarsz belöle, de ha valami módon fözöd is, akkor jobb ELÖBB megfözni és csak utána darabolni.
2013. jan. 23. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Így lesz, köszi!
2013. jan. 23. 23:33
 3/5 doboszoli ***** válasza:
100%

Ebből alighanem cefre lesz..))

Hasonló mennyiséget készítettünk egy pajtásommal ősz végén.

Én egy kis bárdot(!) használtam, amivel négy-hat felé vágtam az almákat, majd a 32-es elektromos darálón, 10-es furatú tárcsán átengedtük.

Így is volt vagy 3 órás akció.

Az áram fogyasztáson felül, jelentős újbor fogyasztással is számolni kell.))

2013. jan. 24. 05:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Húsvágó deszkán nagykéssel kettévágtuk, majd a felet pofával le, és a cikkeket belőle szintén nagykéssel. Persze ez még így két kézzel is embert-asszonyt próbáló meló.
2013. jan. 24. 07:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Négybe-nyolcba vágtam őket mosás után és nagylyukú reszelőn nekifogtam reszelni. Egy fazék lekvár lett belőle, nem volt olyan vészes munka. Persze több kiló az más.
2013. jan. 24. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!