Hogy tudom a birsalmát összedarabolni, vagy darálni? Tippek?
Figyelt kérdés
Már nem érzem a kezem -késsel kezdtem- és van úgy 50-60 kg.
Qrva kemény!
2013. jan. 23. 19:49
1/5 anonim válasza:
NEm tudom, mit akarsz belöle, de ha valami módon fözöd is, akkor jobb ELÖBB megfözni és csak utána darabolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Így lesz, köszi!
2013. jan. 23. 23:33
3/5 doboszoli válasza:
Ebből alighanem cefre lesz..))
Hasonló mennyiséget készítettünk egy pajtásommal ősz végén.
Én egy kis bárdot(!) használtam, amivel négy-hat felé vágtam az almákat, majd a 32-es elektromos darálón, 10-es furatú tárcsán átengedtük.
Így is volt vagy 3 órás akció.
Az áram fogyasztáson felül, jelentős újbor fogyasztással is számolni kell.))
4/5 anonim válasza:
Húsvágó deszkán nagykéssel kettévágtuk, majd a felet pofával le, és a cikkeket belőle szintén nagykéssel. Persze ez még így két kézzel is embert-asszonyt próbáló meló.
5/5 anonim válasza:
Négybe-nyolcba vágtam őket mosás után és nagylyukú reszelőn nekifogtam reszelni. Egy fazék lekvár lett belőle, nem volt olyan vészes munka. Persze több kiló az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!