Birsalmát télire le lehet fagyasztani? Mit lehet még belőle készíteni télire, lekvár, befőtt en kívül?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 19:15
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezeken kívül még a legjobb dolog, ami a történhet vele, hogy birsalmasajtot készítenek belőle. Az nagyon finom, ha valaki szereti a lekvárját-mert ez szinte ugyanaz csak kicsit töményebb-és abszolút minden körülmények között elálló étel.
3/8 anonim válasza:
Mi befőttnek raktuk el télire, és vagy megettük sültek mellé, vagy fincsi volt télen gyümölcslevesnek is.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. okt. 8. 21:14
5/8 anonim válasza:
Mivel férfi vagyok nem tudom nem megemlíteni, hogy az italok között a birsalmapálinka egy igen előkelő helyet foglal el.
Nagyon macerás a készítése, nem is túl jó a kihozatal, de fenséges egy ital. (árban közel kétszerese a szilvapálinkának - nem véletlenül)
6/8 anonim válasza:
Fagyasztani nem lehet, utána nem jó semmire, csak péppé főzni, krémlevesnek pl jó fűszeresen.
de most, hogy még érett, más gyümölccsel pl körtével, szilvával társítva kitűnő csatni készíthető belőle, ami frissen, vagy kisüvegekben kidunsztolva egész télen fogyasztható hideg-meleg húsok mellé.
7/8 anonim válasza:
Én is sajtot csinálok belőle, nagyon fincsi, mindenképp kóstold meg!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!