Hogy kell a csirkemellét és a rizst úgy elkészíteni mint az éttermekben? (Lent)
Figyelt kérdés
Minden nap ezt eszem mert edzek, kétszer az otthon elkészített kajám, amit viszek munkára meg egyszer az étteremben eszek. De amit én sütök annyira száraz és rossz ízű, néha már csak erőltetem a torkomon, volt már hogy hányingerem is volt tőle. Nemtudom mit rontok el. Lent az étteremben pedig annyira puha és különböző szószokkal van elkészítve, szivesebben fogyasztom azt mint az enyém. Úgy szeretném elkészíteni én is, de hiába néztem sokféle receptet, nem olyan lesz..tudtok adni praktikát ti hogy szoktátok? Vagy hogy kellene?2016. júl. 12. 20:19
11/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy most írok, most jutok oda hogy válaszoljak!
Nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Nagyon sokat segítettetek!
Kedves 1.válaszoló: még akkor kipróbáltam így a rizst és majdnem pont olyan lett mint az étteremben, a lényeg hogy megbírtam enni :D sajnálom hogy lepontoztak, én mindenkit felszavaztam :)
A szakács úrnak is köszönöm, nagyon hasznos volt. Lehet majd írok még privátban ha kell valami :)
És kedves 3.válaszoló: csak annyit fűznék hozzá hogy nem hánytam egyszer sem, csak nagyon nehezen bírtam lenyelni, erőltettem, és hányingerem volt néha..de köszi :)
2016. júl. 19. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!