Mitől lesz olyan lesz olyan a pizzatésztám mint az éttermekben?
Rengeteg receptet kipróbáltam már, rengeteget is módosítottam, de valahogy még mindig nem az igazi.
Mi a titok, mivel lehet hasonló hatást elérni?
Minél egyszerűbb a recept, annál jobb a tészta.
Én ezt a receptet használom:
Fél kiló liszt
2,5 deci víz
15 g élesztő
1 evőkanál olaj.
Szia!
Én pedig erre esküszök:
40 dkg liszt
4 ek étolaj
3,5 dl tej
3 dkg élesztő
pici só
szia én ezt használom
50dkg liszt
fél csomag sütöpor
1dl olaj
langyos viz amennyit felvesz
1 teáskanál só
15 perc pihentetés után már használható is és le is lehet fagyasztani ha akarod
Sziasztok!
Köszi a recepteket, majd még ezeket is kipróbálom!
Leginkább praktikákra, trükkökre vagyok kiváncsi.
Próbáltam már dagasztó géppel, kézzel gyúrva több-kevesebb ideig, hosszabb ideig, kétszer kelesztve, keményebb, puhább, nyúlós, kevésbé nyúlós tésztát.
A családnak mindig ízlett, de valahogy számomra még mindig nem volt tökéletes.
Persze, kemencém nincs de lehet inkább a konyhai felszerelésen múlik sok? Tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!