Hogy lehet az uborkát olyan vékonyra felszeletelni, mint az éttermekben?
Figyelt kérdés
(tejfölös-ecetes uborkasalátára gondolok)2012. máj. 20. 16:11
1/6 anonim válasza:
A 100-asban kapsz uborka-gyalut, (olyan, mint régen a tökgyalu volt, csak kisebb) azzal szépen lehet szelni az uborkát.
2/6 anonim válasza:
Igen, az elsőnek igaza van. Szinte bárhol kapni uborka gyalut, azon könnyen fel lehet szeletelni és szinte hajszálvékony lesz!
3/6 anonim válasza:
150 ft.-ért már lehet kapni uborka gyalut is, a 100 ft.-os boltokban. Mondjuk én nem szeretem azt a hajszál vékony uborkát, amit azzal lehet csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. máj. 20. 17:16
6/6 anonim válasza:
Én konkrétan erre esküszöm!A késbetéte állítható, uh lehet hajszálvékonyra az ubit, de vastagabbra mondjuk a paradicsomot, hagymát.
Amior étterem konyháján dolgoztam vittem magammal, nem akarták engedni hogy elhozzam amikor eljöttem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!