Éttermekben, hogy csinálják a nokedlit/galuskát?
Figyelt kérdés
egy két étteremben úgy adják a pörkölthöz hogy nagyobb mint a nokedli amit itthon én szaggatok, és olyan mintha le lenne pírítva.
szerintetek pírítják egy kicsit?
2010. jan. 3. 13:40
1/4 anonim válasza:
pl..ha tojásos nokedlit eszel akkor a nokedli már rág meg van egy serpenyöbe rakják ráöntik a tojást mig megnem fö ezért lesz olyan mintha meg lenne piritva a pörköltet nem tudom.:D
2/4 anonim válasza:
mert nembiztos, hogy van mikró a konyhában, én is serpenyőbe rakom amit kivettem a hűtőből és ott melegítem meg, jobb az íze is. (szakács vok)
3/4 A kérdező kommentje:
ok köszi
kipróbálom
2010. jan. 6. 20:22
4/4 anonim válasza:
minden meg van készre ,annyi h kiszaladnak a hütkamrába ha a vendég azt kér és csak felmelegitik mikroban!!thats all!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!