A kínai éttermekben hogyan csinálják a krumpli köretet olyan finomra?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 21. 09:41
1/4 anonim válasza:
Én még sosem ettem kínaiban finom krumplit. :o)
Miért nemk érdezed meg őket?
Szerintem biztosan elmondanák. :o)
2/4 anonim válasza:
Van egy bizonyos krumpli köret amit kb tudom hogyan csinálnak: a vastagabb csíkokra vágott krumplit olajban kisütik, utána a vokba hagyma meg sárgarépa csíkokat dobnak és sóval, kínai sóval és egy bizonyos kínai (azt hiszem) borral ízesítenek, majd beleöntik a krumplit is és összeforgatják. Nagyon finom illata és íze van a bortól, de azt nem tudom pontosan, hogy mi annak a pontos neve.
Dolgoztam még 3 évvel ezelőtt kínai büfében, úgyhogy sajna csak kb emlékszem.Azt tudom, hogy nem magyar fűszerek vannak benne.
3/4 anonim válasza:
Na-glutamát ízfokozót tesznek bele.
Káros az egészségre.
4/4 anonim válasza:
az oxigén is káros az egészségedre, mégis lélegzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!