Hogy csináljak salátát paradicsomból, uborkából és kaliforniai paprikából?
Figyelt kérdés
Csak vágjam darabokra és keverjem össze? Az uborkát milyen darabokra vágjam? Meg kell hámozni? (kígyóuborka)2011. okt. 7. 12:21
1/5 anonim válasza:
Olyanra vágod amienre jól esik. én mindent kicsire szoktam, de van aki pl az uborkát karikázza. Tegyél hozzá tejfolt fuszereket jól keverd el és kész is
2/5 anonim válasza:
Én karikára vágom az uborkát, hosszában 4-be a paprikát, aztán keresztbe csíkokra, cikkekre a paradicsomot.Sózom, kis olajat csorgatok rá, megkeverem, megeszem. Semmi extravagancia, így is finom. (kenyérrel eszem)
3/5 anonim válasza:
Az uborkát meghámoznám, aztán centis karikákra vágnám,majd negyedelném.
A paradicsomot, uborkát is nagyobb darabokra vágnám. Be az összeset egy tálba, pici só, bors, esetleg oregánó vagy kakukkfű, kis oliva, és be a hűtőbe. Egy kis ferezd fokhagyma, vagy vörös hagyma apróra vágva nem rontaná el.
Üdv!
4/5 anonim válasza:
én kockára vágok mindent.hagymát énis teszek bele a lila finomabb.só bors pici ecet egy gerezd fokhagyma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!