Hogyan lehet olyan kocsonyás "öntötet" csinálni a szecsuáni csirkéhez, mint ahogy a kínai éttermekben van?
Figyelt kérdés
A kínaiban az eladónő azt mondta, hogy burgonyaélesztőt kell használni, de hogyan?2011. dec. 30. 15:01
1/3 anonim válasza:
Nagyobb élelmiszerüzletekben lehet kapni étkezési keményítőt. Ez egy fehér por állagú anyag, amit vízzel kell elkeverni. Híg keveréket kell csinálni, ezt kell óvatosan a szószba önteni. Mindig csak keveset önts, mert elég hamar sűrűsödik. Ha marad valamennyi a keményítős vizes keverékből, akkor azt a következő alkalommal egy kis vízzel felhigítva fel tudod használni egy másik adag ételhez.
2/3 anonim válasza:
biztos van egy kis leve a szecsuáni csirkédnek. először a keményítőt(1 ek) kikevered pici vízzel (fél-1dl), és ezt adod a csirke zaftjához, és egyet forralsz rajta.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat!
2011. dec. 30. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!