Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Péksütik fagyasztása?

Péksütik fagyasztása?

Figyelt kérdés

Szeretnék csinálni pár péksütit, amit reggelente tudok vinni magammal suliba, pl: kakaóscsiga, pizzaszelet, stb.

Ezeket "nyersen" vagy sütés után fagyasszam le?

Úgy gondolom, ha nyersen fagyasztom akkor hamarabb eltudom készíteni reggel, hisz csak bedobom a sütőbe és 20-30 perc alatt megsül, viszont ha a kész péksütit olvasztom ki akkor annak órák kellenek..


Ha pizzaszeleteket akarok fagyasztani, akkor a pizza alapot elősüssem egy kicsit, majd megvárjam míg kihül, rá a feltétek, és be a fagyóba? (Hogy szeletelhető legyen, hisz nyersen összevissza nyúlnának a szeletek)


2016. márc. 18. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Minőség szempontjából sütés előtt érdemes fagyasztani. Viszont hacsak magadnak készítesz 1-2 darabot az nagyon nem gazdaságos.
2016. márc. 18. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Nyersen fagyaszd le. De mint előttem is mondták ilyen csekély mennyiséget nem igazán érdemes.
2016. márc. 19. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!