Péksütik fagyasztása?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni pár péksütit, amit reggelente tudok vinni magammal suliba, pl: kakaóscsiga, pizzaszelet, stb.
Ezeket "nyersen" vagy sütés után fagyasszam le?
Úgy gondolom, ha nyersen fagyasztom akkor hamarabb eltudom készíteni reggel, hisz csak bedobom a sütőbe és 20-30 perc alatt megsül, viszont ha a kész péksütit olvasztom ki akkor annak órák kellenek..
Ha pizzaszeleteket akarok fagyasztani, akkor a pizza alapot elősüssem egy kicsit, majd megvárjam míg kihül, rá a feltétek, és be a fagyóba? (Hogy szeletelhető legyen, hisz nyersen összevissza nyúlnának a szeletek)
2016. márc. 18. 21:24
1/2 anonim válasza:
Minőség szempontjából sütés előtt érdemes fagyasztani. Viszont hacsak magadnak készítesz 1-2 darabot az nagyon nem gazdaságos.
2/2 anonim válasza:
Nyersen fagyaszd le. De mint előttem is mondták ilyen csekély mennyiséget nem igazán érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!