Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szerintetek a Fornetti péksüti...

Szerintetek a Fornetti péksütik milyen állapotban vannak lefagyasztva?

Figyelt kérdés
Fagyasztás előtt megkelesztik? Szeretnék otthon házi fornettit készíteni és lefagyasztani, de nem tudom, hogy csináljam. Tud valaki segíteni, esetleg aki ilyen helyen dolgozik?

2012. nov. 6. 11:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyes fornettis boltok adnak el fagyasztva ilyet és azt otthon akkor sütöd ki amikor akarod...bár nem éri meg...amúgy meg van kelesztve mielőtt lefagyasztják.
2012. nov. 6. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
kelesztve van lefagyasztva, de a sütés előtt is kelesztik még. idősorrendben vannak a sütésre kész és a még kelő termékek a gurulós állványokon.
2012. nov. 6. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:
otthon akarod sütni akkor jó rossz lesz mert nem mindegy hogy és milyen sütőben van megsütve
2012. nov. 6. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Kelesztik, formázzák (közben visszagyúrják), fagyasztják.

A fagyott süteményt kell FORRÒ sütöbe tenni, és akkor jó lesz.

2012. nov. 7. 08:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű, nem a fornettitől akarom megvenni a lefagyasztottat,hanem otthon elkészíteni teljesen az elejétől. Találtam rá receptet, dupla adagot készítenék és egy részét lefagyasztanám, hogy bármikor kisüthessem. Ezért kérdeztem, hogy lenne célszerű a fagyasztás.
2012. nov. 7. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
még jó, hogy a fornetti tészta nem kelt tészta, hanem vajas-leveles :/ :D XDDD
2012. nov. 26. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!