Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A sajtkrémes fornetti krémje...

A sajtkrémes fornetti krémje hogy készül?

Figyelt kérdés
Jó!Tudom olyan nem lesz mint az eredeti fornetti!:)Sajnos!
2010. jan. 22. 06:26
 1/4 A kérdező kommentje:
Még a baconös érdekelne...:)
2010. jan. 22. 06:28
 2/4 anonim válasza:
Sajtoskrémes fornetti: Krém: 3 evőkanál lisztet 1/4 liter tejjel sűrű péppé főzünk. Még melegen elkeverünk benne 10 dkg vajat és egy tojást. Ha kissé meghűlt 10-15 dkg reszelt sajtot keverünk bele. Csak ügyesen! :)
2010. jan. 25. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

valami sajtjellegű készítmény, margarin, rengeteg adalékanyag, ízfokozó.


én így csinálom: 5 dkg reszelt sajtot leforrázok pár evőkanál tejjel, miután kicsit kihűlt hozzákeverek 5 dkg natúr krémsajtot.

vagy: bechamel mártást készítek, és abba keverek reszelt sajtot.

2010. jan. 29. 22:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

ez a pizzás, de szerintem érdekes...


összetevők:

Búzaliszt, víz, margarin (növényi olajok és zsírok (napraforgó, pálma), víz, savanyúságot szabályozó: E330, E331, só, emulgeálószer: E471, aromák), pizza ízű töltelék (20%) (víz, sűrített paradicsom, búzaliszt, búzadara, tejpor, kukoricakeményítő, módosított burgonyakeményítő, só, ételízesítő (só, cukor, szárított zöldségfélék ( sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, zellergumó), szőlőcukor, keményítő, feketebors, aroma, színezék: E101), cukor, nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E471, E470a, természetes aroma, oregánó, szárított vöröshagyma, ketchup aroma (étolaj, savanyúságot szabályozó: E260, természetazonos aromaanyagok, természetes aromaanyagok, etil-alkohol), élesztő, búzaglutin, sűrítő anyag: E412, emulgeálószer: E472e, inaktív élesztő, lisztjavító szer: E300, enzimek, tejfehérje, dextróz, sárgarépapor, növényi olaj, rozsliszt, malátaliszt, starter kultúra, savanyúságot szabályozó: E270, E260, folyékony savó. Ketchup-aroma

2010. jan. 31. 03:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!