A sajtkrémes fornetti krémje hogy készül?
valami sajtjellegű készítmény, margarin, rengeteg adalékanyag, ízfokozó.
én így csinálom: 5 dkg reszelt sajtot leforrázok pár evőkanál tejjel, miután kicsit kihűlt hozzákeverek 5 dkg natúr krémsajtot.
vagy: bechamel mártást készítek, és abba keverek reszelt sajtot.
ez a pizzás, de szerintem érdekes...
összetevők:
Búzaliszt, víz, margarin (növényi olajok és zsírok (napraforgó, pálma), víz, savanyúságot szabályozó: E330, E331, só, emulgeálószer: E471, aromák), pizza ízű töltelék (20%) (víz, sűrített paradicsom, búzaliszt, búzadara, tejpor, kukoricakeményítő, módosított burgonyakeményítő, só, ételízesítő (só, cukor, szárított zöldségfélék ( sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, zellergumó), szőlőcukor, keményítő, feketebors, aroma, színezék: E101), cukor, nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E471, E470a, természetes aroma, oregánó, szárított vöröshagyma, ketchup aroma (étolaj, savanyúságot szabályozó: E260, természetazonos aromaanyagok, természetes aromaanyagok, etil-alkohol), élesztő, búzaglutin, sűrítő anyag: E412, emulgeálószer: E472e, inaktív élesztő, lisztjavító szer: E300, enzimek, tejfehérje, dextróz, sárgarépapor, növényi olaj, rozsliszt, malátaliszt, starter kultúra, savanyúságot szabályozó: E270, E260, folyékony savó. Ketchup-aroma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!