Mi a jo kremleves titka?
Figyelt kérdés
szoktam kesziteni, de valamiert nem az igazi..bisztroban ettem mar nagyon finomat2016. febr. 29. 11:52
1/5 anonim válasza:
Hát én úgy készítem, hogy a víz épp hogy csak ellepi a zöldséget. Ha megpuhult, osszeturmixolom, keményítővel elkevert tejszínnel öntöm fel és sűrítem be
2/5 anonim válasza:
Én burgonyával sűrítem és tejszínnen adok neki krémes állagot.
3/5 anonim válasza:
Jó alapanyag és megfelelő fűszerezés.
5/5 anonim válasza:
Én is épp annyi vizet adok hozzá, hogy ellepje.
A krémleves típusától függően tejfölt, tejszínt, tejet vagy natúr joghurtot adok hozzá a sűrűség és az íz függvényében (pl. savanykásabbakhoz tejfölt vagy joghurtot szoktam).
Illetve ami nagyon fontos az íz szempontjából, nem használok semmilyen leveskockát vagy hasonlót, csak friss zöldfűszereket, frissen őrölt sót, borsot,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!