Mi a titka? többi lent
Figyelt kérdés
Évek óta sütök kenyeret. Finom könnyü ropogós héjjal. Egy valami azonban nem megy, hogy belül nagy lukacsos legyen.Próbáltam már a kelesztési idő variálásával, több kevesebb folyadék, élesztő sehogy nem jön össze. Nem tudom a maszek pékek hogy érik ezt el, állitólag adalékanyag nélkül.2015. márc. 18. 07:04
1/4 anonim válasza:
Nagy lyukacs nem szokott a kenyérben lenni, csak kicsik. Én ha megkelt a kenyér, akkor formázom és teszem a tepsibe, és hagyom még egyszer duplájára kelni.
2/4 anonim válasza:
Természetes kovásszal, hosszú kelesztéssel lesznek benne nagy lyukacsok, már ha ilyesmire gondolsz: [link]
3/4 anonim válasza:
Kovász kell bele, nagyon jól be kell dagasztani és ha megkelt, formázás után is jó ideig kelni kell újra hagyni.
4/4 anonim válasza:
Ez tényleg ilyen szokott lenni, ahogy a képen van. Ha még nem próbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!