Mi a "hordós savanyúság" titka?
Figyelt kérdés
Tehát amikor van egy nagy hordó vagy akármi és állítólag oda mindent bele lehet dobálni. Uborka, paradicsom, paprika, káposzta, stb. (persze még nem éretten)
Milyen lé kell hozzá? Ecet, só, cukor, valami tartósító?
2014. aug. 6. 19:17
1/2 anonim válasza:
Nincs titok. Ecet, só, tartosito, borken. Meg víz. De a csalamadeba víz sem kell. Attól függ milyet akarsz csinálni.
2/2 anonim válasza:
én is olvastam a recepteket,engem is érdekel, de mi az a borkén?amit a boroshordóba kell meggyújtott állapotban betenni?-az mérgező ha a savanyúságba teszem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!