Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a "hordós savanyúság" titka?

Mi a "hordós savanyúság" titka?

Figyelt kérdés

Tehát amikor van egy nagy hordó vagy akármi és állítólag oda mindent bele lehet dobálni. Uborka, paradicsom, paprika, káposzta, stb. (persze még nem éretten)

Milyen lé kell hozzá? Ecet, só, cukor, valami tartósító?


2014. aug. 6. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nincs titok. Ecet, só, tartosito, borken. Meg víz. De a csalamadeba víz sem kell. Attól függ milyet akarsz csinálni.
2014. aug. 7. 06:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
én is olvastam a recepteket,engem is érdekel, de mi az a borkén?amit a boroshordóba kell meggyújtott állapotban betenni?-az mérgező ha a savanyúságba teszem?
2016. jún. 7. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!