Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti hogyan főztök be? Bármit...

Ti hogyan főztök be? Bármit lekvárokat, savanyúságot stb.

Figyelt kérdés

Először fogok befőzni életemben, utána olvastam már hogy kell, de azért várnék tippeket, köszi :)

27/L



2014. júl. 12. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Lukullus befőtt tartósítóval. Nagyon egyszerű,gyors és dunsztolni sem kell.
2014. júl. 12. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A savanyúságot Na-benzoattal+borkennel,a befőtthoz is jó a Na-benzoat,de a Lucullus is, csak azt másképp kell használni.
2014. júl. 12. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja,még az előzőhöz:lekvárt Haas 1:1-gyel, mert a párom édesen szereti.
2014. júl. 12. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet megköveztek érte, de én nem használok tartósítószereket. Inkább alaposan átválogatom, kivágom a hibás részeket, kifőzöm az üvegeket, kupakokat és dunsztolok. Max 1%-a romlik meg. Nekem megéri a többletmunkát.
2014. júl. 12. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem merném bevallalni hogy a sok munka és az alapanyag oda van, inkább Biztosra megyek.
2014. júl. 13. 06:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!