Dobálós savanyúságot szeretnék csinálni. Régebben csináltam, sőt csak tisztán uborkával, de nagyon kén ízű lett. Milyen receptet tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 12:47
1/2 anonim válasza:
Az uborkából meg sóból hogyan lesz KÉNÍZÜ?!?!?!
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy lehet kénízű,hogy recept szerint borként is kellett tenni bele.
Ezért kérdezem,van-e más technológiája ennek az eltevési formának.
2014. júl. 3. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!