Mi a jó lángos titka?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer csináltam, mindkétszer kemény lett mint a kő.. hogyan lesz puha?2013. szept. 6. 13:19
1/6 anonim válasza:
Egy jó recept a titok :) Én is sokat elbaltáztam az elején . Ezt próbáld ki ,nekem ez bevált :) : [link] A tésztát mielőtt keleszted,a tetejére csepegtess egy kis olajat,így sütés után nem lesz olajos :)
2/6 anonim válasza:
Illetve milyen vastag szokott lenni a tésztád sütésnél?Lehet túl lapos volt neked :)
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az volt a baj :) kb 1 ujjnyi
2013. szept. 6. 13:26
4/6 anonim válasza:
Ha gondolod próbáld ki a receptet amit küldtem,lehet mással is tölteni. Pl sonkadarabokkal,sajttal . Isteni :)
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :))
2013. szept. 6. 13:41
6/6 saw06 válasza:
A titka az, hogy szep levegosre sikeruljon, hogy ketszer kell keleszteni. A masodik kelesztesnel tegyel hozza jo minosegu 15%-os joghurtot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!