Kínai ételekben hogyan marad olyan jó roppanós a hagyma illetve a zöldségek?
Figyelt kérdés
Ha olyan kínai kaját csinálok ami szaftos, húsos, nekem mindig szétfőnek a zöldségek mire a hús megfő.2016. febr. 21. 17:38
1/5 anonim válasza:
nem főzik össze a hússal, hanem az utolsó 2 percbe teszik bele
3/5 anonim válasza:
Először megsütöm a csirkemell csíkokat, nagy lángon, 5-6 perc alatt, utána teszem bele a julienre vágott zöldséget, és csak igen kevés folyadékot teszek hozzá, néhány evőkanálnyit. A zöldségeket is csak egy pár percig pirítom, erős tűzön.
Mindig roppanós marad.
4/5 anonim válasza:
A húst elő kell sütni, a zöldséget pedig szintén elősütik, vagy olajban, vagy vízben főzik meg.
Gyakori megoldás, hogy bő olajban/bízben a húst pár perc alatt puhára főzik, aztán a legvégén beledobják a zöldséget egy pillanatra. Ezután leszűrik, és a fűszeres alapba beledobják, majd összefőzik kb 2 perc alatt.
5/5 anonim válasza:
Kínaiak nagyon értenek a kajákhoz, én még életemben nem ettem olyan finom dolgokat mint Hong Kongban, Pekingben és Shanghaiban, csak a kajálásért megyek ki nyáron ismét kínába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!