Ha pár órát állni hagyom a hűtőben a zöldségsalátát elkészítés után, veszít a minőségéből?
Figyelt kérdés
Ma reggel összedobtam egy fincsi salátát :D apróra felvágtam mindent(paradicsom, uborka, paprika) s besóztam, ecetet, olajt is öntöttem hozzá, csak az a helyzet, hogy hagymát is vágtam bele s nem akarom megenni mert este nem akarok hagyma szagú lenni, így gondoltam miután hazaérek eszem meg..:/ lesz vmi baja addig? Letakartam s beraktam a hűtőbe..(nm nagy tragédia csak kiváncsi vagyok tapasztalatokra) kösyi ;)2015. szept. 5. 11:30
1/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja, de egy kicsit azért veszít a minőségéből.
2/5 anonim válasza:
Mivel besóztad, így valószínűleg levet fog ereszteni - sótlanul jobban elállna. Só nélkül sokkal jobban eláll :-)
3/5 anonim válasza:
Dehogy veszít! Sőt, sokkal finomabb lesz, összeérnek benne a hozzávalók.
4/5 anonim válasza:
Amit a 3. ír, csak részben igaz - rövid idő kell, hogy összeérjenek a hozzávalók, de hoszabb tárolás alatt túl sok levet ereszt, a zöldsaláta sokszor megbarnul, állagra is élvezhetetlen lesz az egész.
5/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit meg fog fonnyadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!