Valaki lefordítja ennek a cukorkának az elkészítését?
Biztos vagy abban, hogy ezt elakarod készíteni?
Ha gondolod.
2 csésze cukor
2. csésze kukorica keményitö
1 csésze könnyű kukorica szirup
3/4 csésze víz
2. csésze margarin / vaj
1 tk. só
1/4 tk. aroma olaj
Egy lábasba, szitáld össze a cukrot és a kukoricakeményítőt. Keverd hozzá a kukorica szirupot, vizet, sót és a margarint. Helyezd közepes lángra, és keverd, amíg a cukor feloldódik. Fedd az edény le és fözd 2 vagy 3 percig. Födöt leveszed, belehelyezel egy hőmérőt és felözöd 256-266 fok Farenheitre. Vedd le a tűzről, és add hozzá az élelmiszer-színezéket és aromát. Keverd össze, majd öntsd egy kivajazott edénybe.
Amikor lehűlt ahhoz, hogy kézzel lehessen fogni, zsíros kézzel, húzzad a meleg cukorkát ki, hogy körülbelül 12 centi de lehet coll is, (szerintem coll) hosszú legyen. Gyorsan fogd össze a két végét a másik kezeddel húzzad újra. Ismételgetve, ez levegőt fon a cukorkába. Folytasd a húzgálást, amíg gyenge világos színű és egy szatén fényű lessz, körülbelül húsz percig. Húzzad ki hosszú kötélnek, vágd olajos ollóval kívánt nagyságú cukorkákra és csomagoljad viaszpapírba melynek két végét elsodrod.
Na, jó munkát!
Sorry, hogy elhibáztam.
Ez nekem bonyolultnak tünik nem tudom neked mennyire van kedved na meg felszerelés és hozávaló.
Oh, örülök neki, és föleg, hogy a hozzávalókhoz van még szaktudás is. Mert akkor a tapasztalatbol is egy jó porció belesegit.
Csak tudnám mere van a bolt, hogy beforduljak finomságért ha véletlen ara járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!