Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szeritetek ez a fajta hagymaap...

Szeritetek ez a fajta hagymaaprito jo?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 21. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

nem. nekem nem vát be a 4 használat után szétment a rugó benne.

Késes betétű apritóval jobban jársz.

2014. máj. 21. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok konyha eszköz vesz körül, de ma már csak olyan feladatra veszek, amit magam nem tudnék megoldani.

Rengeteg felesleges és rossz minőségű termék kapható sajnos.

Késsel jobban jársz, ha nem ipari mennyiséget darabolsz. Mindegyik modell vásárlását meg fogod bánni.

2014. máj. 21. 17:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,egyik ismerösöm is azt mondta h ez a fajta nem jo.de ugy utalok hagymat kockazni,mert nem birom olyan gyorsan csinalni. :)
2014. máj. 21. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a szemem szokott könnyezni, akár leves, akár nem.

Én darálóval, aprítóval "daraboltatom" fel a hagymát. Nekem olyan van, hogy egy üvegtál, bele a kés, rá a teteje, és a legfelülre a motoros rész. Én nagyon szeretem, mert egyenletes lesz a hagyma, és nem könnyezem ki a testemből a vizet, amíg felkockázom.

[link]

Ilyesmim van, csak a teteje vezetékben folytatódik, mert árammal megy. És pluszban ezt nem kell feleslegesen megvenni, hiszen bármit kell gyorsan aprítani, legyen az zöldség, gyümölcs, vagy nálam pl. az omlettalapanyag, mindenestül, tökéletesen működik.

Anyának Tupperware van:

[link]

ez a típus, csak más színben. Ez kézi, de ugyanolyan jó, és a lényege ugyanaz. Gyors, egyszerű, egyenletes és könnymentes.

Én ezt a kettőt ajánlom, nekem mindkettő bevált.

2014. máj. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!