Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen fajta marhahúst érdemes...

Milyen fajta marhahúst érdemes pácolni? Melyik részét az állatnak?

Figyelt kérdés

2014. febr. 12. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
rostélyos ,fehér pecsenye ,stefánia
2014. febr. 12. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:

és sertés?


A rostélyos az micsoda pontosan?

2014. febr. 12. 17:44
 3/8 A kérdező kommentje:
tarját nem érdemes?
2014. febr. 12. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Sertéstarját is érdemes pácolni, nagyon finom omlós hús lesz belőle .
2014. febr. 12. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:

A tarját is lehet pácolni.

[link]

2014. febr. 12. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért a bélszín se rossz
2014. febr. 12. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
rostélyos ,bélszín,felsál ,fehérpecsenye ,hátszín ,
2014. febr. 12. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A marhahának a rostélyosa ua. , mint a sertésnek a karaj része.Finom, értékes hús.
2014. febr. 12. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!