Milyen fajta marhahúst érdemes pácolni? Melyik részét az állatnak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 17:40
1/8 anonim válasza:
rostélyos ,fehér pecsenye ,stefánia
2/8 A kérdező kommentje:
és sertés?
A rostélyos az micsoda pontosan?
2014. febr. 12. 17:44
3/8 A kérdező kommentje:
tarját nem érdemes?
2014. febr. 12. 17:45
4/8 anonim válasza:
Sertéstarját is érdemes pácolni, nagyon finom omlós hús lesz belőle .
5/8 anonim válasza:
A tarját is lehet pácolni.
7/8 anonim válasza:
rostélyos ,bélszín,felsál ,fehérpecsenye ,hátszín ,
8/8 anonim válasza:
A marhahának a rostélyosa ua. , mint a sertésnek a karaj része.Finom, értékes hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!