Milyen fajta ételfestékkel tudok fondantra festeni, úgy hogy ne szívja be és ne áztassa el?
Fondantra festeni csak gél állagú ételfestékkel tudsz, én is azt használom.
Nekem Wilton márkájú van, amit boltban sajnos nem kapni, és elég borsos az ára, kb. 800 Ft egy tégely. Én innen rendeltem 8 darabos készletben: [link]
Szerintem érdemes rá befektetni, mert nagyon szép színt ad, festeni is nagyon egyszerűen lehet vele, és a színek árnyalatán vízzel való hígítással lehet változtatni. Fondantba is lehet gyúrni, élénk színek is kihozhatók belőle, illetve a folyékony cukormázhoz is remek, mert szép színt ad, és nem hígítja fel mint a folyékony, és ugye itt fontos az állag hogy megkössön, ne folyjon szét.
Viszont ha nem akarsz ilyet rendelni, akkor a Dr. Oetkernek is van gél festéke, mondjuk sokkal kevesebb színben. Én még soha nem használtam, tehát véleményt nem tudok róla mondani, de Sparban pl. már láttam, azt hiszem 300 Ft körül volt egy tubus. Erről beszélek: [link]
Már csak egy vékony (0-ás, 1-es) ecsetet kell beszerezned, és alaposan mosni.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!