Híg maradt a barack lekvárom, mit tegyek vele? Tegnap tettem el új fajta, olcsóbb 3:1 zselésítővel. De teljesen híg maradt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha újra felfőzöm és másik zselésítőt teszek bele nem lesz tele tartósítószerrel és minden adalékkal? Vagy főzzem sűrűre, mint ahogy régebben tették el?2011. júl. 1. 06:32
1/3 anonim válasza:
Már ennyi zselésítővel is tele van vegyszerrel. Főzd tovább,amíg sűrűbb lesz.
A lekvárba elég a rendes cukor,csak tovább kell főzni,mintha befőzőcukrot (ami zselatinos) vagy ilyen zselésítőt teszel bele.
2/3 anonim válasza:
addig főzd, amig el nem fő a habja. és még 5-10 percet. Egy kistányérra vegyél ki egy kiskanálnyit, várd meg amig meghűl. Innen látod a sűrűségét.
3/3 anonim válasza:
Cukron kívűl még soha semmit nem tettem a lekvárba,sokáig kell főzni és besűrűsödik. Szerintem már ne tegyél bele többet,csak főzd tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!