Túl sós lett a töltött káposztám mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 13:54
2/8 anonim válasza:
edd kenyérrel, mi csak azzal esszük
3/8 Duenna válasza:
Öntsél le a káposzta levéből valamennyi levet, öntsd fel vízzel, és még egyszer főzd fel csak annyira, hogy egyszer felforrjon a víz rajta.
4/8 anonim válasza:
Esetleg dobj bele 1 megpucolt, kette vagott krumplit, az is felvesz vmennyi sot.
5/8 anonim válasza:
Egy kis lét levehetsz , pótold vízzel és tegyél bele egy csomó krumplit lassan rotyogtasd kb félórát fedő alatt .Ezután vedd ki a krumplit , nem kell kidobni , felhasználhatod valamire , (krumplipüre , resztelt krumpli stb )
Idő kell hozzá , hogy a krumpli felszívja a sót .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!